Loot Deals Online

Loot Deals Online Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Loot Deals Online, Shopping Service, KOLKATA.

Hey guys, Join our Whatsapp Group here https://chat.whatsapp.com/JFm8iP5yeA61HlQZXBFzcC to get instant alert on limited hour deals/tricks ,different e-commerce deals , cashback offer, price error, loot Deals, coupon code from Amazon Flipkart Paytm

🔥onida (fully automatic) washing machine👉 50% off✔️ ✔️ https://clnk.in/l4T8
23/09/2020

🔥onida (fully automatic) washing machine👉 50% off
✔️ ✔️ https://clnk.in/l4T8

🔥Fake or not answer for 19th SeptemberHey! I played this fun game show on Flipkart Video where you can win rewards upto ...
18/09/2020

🔥Fake or not answer for 19th September

Hey! I played this fun game show on Flipkart Video where you can win rewards upto ₹1000 every day! Join me and play now

âś…Flipkart Fake or Not
1.worlds shortest regular commercial flight stays in air for about one minute
Ans:-not fake

2.this year rajasthan royals is being sponsored by brand of sanitary napkin
Ans:-not fake

3.the Indian flag hoisted at the wagah border is the largest flag in world
Ans:-fake

4.IIT delhi placed an ad asking for dog handlers with a btech degree
Ans:-not fake

5.illegal to chew gum in singapore
Ans:- fake

How to play
• Go to flipkart app
• Go to game zone section or flipkart video section
• Click on Fake or not banner and click on play button
Rewards:.
1. 50 gv for 3000 winners
2. 1000 gv for 50 winners
3. Supercoins for remaining winners

Answer Quizzes, Watch Movies and much more only on Flipkart Video

âś… Flipkart Fake Or Not Fake for 18th September1.A scheduled power cut was altered to let play Vishwanath anand an online...
17/09/2020

âś… Flipkart Fake Or Not Fake for 18th September

1.A scheduled power cut was altered to let play Vishwanath anand an online chess
Ans. Not Fake

2. World’s largest desert has virtually no sand
Ans. Not Fake

3.US economy contracts more than india in April-June Quarter
Ans. Fake

4. jai shri ram written more than 200crores on Facebook times a day – Mark Z
Ans. Fake

5. Facemask Can translate your speech to 8 languages
Ans. Not Fake

https://dl.flipkart.com/s/c8WAdsNNNN

Answer Quizzes, Watch Movies and much more only on Flipkart Video

Address

Kolkata
700011

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Loot Deals Online posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Loot Deals Online:

Shortcuts

Share